Themadagen

Youth Alive organiseert themadagen over uiteenlopende onderwerpen. Door ons brede netwerk kunnen we specialisten bijeen brengen die samen diepgaand een onderwerp kunnen uitdiepen. Zo willen we leiders in contact brengen met experts zodat beschikbare kennis ook echt beschikbaar wordt om toe te passen bij hetgeen God aan jou heeft toevertrouwd. Deze dagen zijn voor leiders en mensen die in de thema’s geïnteresseerd zijn. Hou de agenda goed in de gaten voor de eerstvolgende themadag of stuur een mail naar themadagen@youthalive.nl om op de hoogte gehouden te worden.

Wil je een themadag bij jou om de hoek? Neem contact op en we kijken wat kan! #durftevragen

Onderwerpen die je kunt verwachten:

“Een specifieke gebruiksaanwijzing”

Een dag met lezingen over onderwerpen als AD(H)D, autisme, hoog sensitief. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen aan de experts.

Sex, dating & things relating

Onderwerpen die toch vaak een heet hangijzer zijn en daarom soms vermeden worden of vergeten. En dat terwijl ze zo bepalend zijn. Onderwerpen als dating, seks, hoe bouw je een relatie, vrijgezel zijn, jongens vs. meisjes. Er wordt gesproken vanuit het perspectief hoe je dit over kunt brengen aan je groep en/of gemeente.

“Een eenheid bouwen”

Wanneer je leiding geeft aan een groep (van welke grootte dan ook) zul je merken dat het niet vanzelf gaat. Cultuur, groepsdynamiek, draagvlak, strategie, verandering en invloed zijn aspecten die we gaan behandelen op deze themadag om jou te helpen als leider hier grip op te krijgen.