Wat kunnen we bieden

Traingstrajact "Taskforce"

Een traingstraject voor jonge leiders en hub coaches. Wij helpen jou de volgende generatie leiders te trainen en begeleiden.

Coaching voor (jeugd)leiders

We helpen jou om te groeien en te ontdekken hoe God jou gemaakt heeft, ook in je functioneren. Hierbij maken we gebruik van de bedieningentest.

Sprekerstraining

We helpen jou om hetgeen God op je hart legt goed onder woorden te brengen op een manier die bij jou past. Leer van mensen die veel ervaring hebben in spreken en lesgeven.

Funtioneren als een lichaam (Samensturing)

De Bijbel leert ons dat we als kerk(onderdeel) als een lichaam mogen functioneren. Maar dat gaat niet vanzelf. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd en kunnen jou helpen dit te leren en te doen.

Cultuur

De cultuur binnen een groep is voor een groot deel bepalend voor hoe een groep ervaren wordt en wat "de vruchten" van een groep/kerk zijn. Toch wordt dit aspect vaak verwaarloost. Wij hebben ons gespecialiseerd om hierin te helpen en begeleiden.

Creativiteit

Kunst is een krachtig middel, ook in de Bijbel. In samenwerking met Arts Alive kunnen we trainingen verzorgen m.b.t. kunst en creativiteit. Ook kunnen we een creatieve invulling van een avond of dienst verzorgen als onderdeel of als hoofdprogramma.

HELP!!

Youth Alive Helpdesk

Als leider loop je soms tegen situaties aan waarbij het dan best handig kan zijn om die vraag aan een buitenstaander te mogen stellen. Dat kan! Stuur je vraag aan de Youth Alive Helpdesk en wij kijken wie binnen ons netwerk de vraag het beeste kan oppakken.

Equipping our (next) generation

Trainingen op locatie

Binnen jouw kerk/organisatie

Een trainingstraject op maat binnen jouw kerk/organisatie? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Kom langs op een trainingsdag

We organiseren, met ons Fluid Church netwerk trainingsdagen door het hele land. tAbonneer je op de Fluid Chuch nieuwsbrief om niets meer te missen!

Hoe help je nieuwe leiders in jouw kerk opstaan?