Equipping our (next) generation!

Wij geloven dat jongerenwerk in de kerk een cruciaal en essentieel werk is! Het allergrootste deel van de mensen die Jezus aannemen is onder de 20. En patronen die je legt in je leven leg je ook juist rond die leeftijd. Dan is het niet meer dan logisch dat we daar moeten investeren. Met jongerenwerkers die de tools krijgen om dit goed te kunnen doen. Zowel geestelijk, inhoudelijk als praktisch. En daar willen we jou helpen. Vanuit onze ervaring willen we jou helpen om meer te kunnen betekenen voor je jongeren. En dat doen we door er voor jou te zijn. Ten eerste omdat we jou het meer dan waard vinden als persoon, maar ook omdat een gezonde en toegeruste jongerenwerker meer en langer van betekenis kan zijn. Vandaar het Youth Leaders event Pitstop, YA Helpdesk, training ter plaatse, leiderschapsprogramma tijdens YA[at]Opwekking, YA Share, etc.

Youth Leaders Event Pitstop

Op 5 november is het volgende Youth Leaders Event van Youth Alive. Met sprekers als Giovanni Veldhuis, Wietske Noordzij, Wilbert de Goei e.a. Omdat we het belang van jongerenwerk zien en dus van de jongerenwerker willen we jou verwennen met deze dag! De dag zelf is dus helemaal gratis! Wij willen in jou investeren met het beste dat we hebben. Een dag vol seminars, contact, fellowship, ministry en meer. Helemaal voor jou als jongerenwerker.

pitstop f1

 

Leidersprogramma YA[at]Opwekking

Ook dit jaar is er weer een interessant leiderschapsprogramma tijdens het jongerenprogramma. In The Leaders Place zijn er zes seminars die zeer de moeite waard zijn.

Onderwerpen:

Eros Online; het onderwerp seks m.b.t. jongeren(werk)
Vrouwen aan de slag in het Koninkrijk
Gods hart voor de mensen die je leidt
Jesus Network
Leven met moslims
Offers voor de bediening?!?

YOUTH ALIVE HELPDESK

Vragen over jongerenwerk in je kerk?
Ben je jeugdleider/tienerleider/gemeenteleider en je hebt vragen die te maken hebben met jongeren?
Mail je vraag naar helpdesk@YouthAlive.nl en wij gaan er serieus mee aan de slag!
Wij zoeken binnen ons netwerk naar een persoon die op dat gebied zijn/haar expertise heeft en terugkomt op de vraag.