About us

Over Youth Alive

Wij geloven dat jongerenwerk goed leiderschap verdiend en nodig heeft. De kerk zou de uitgelezen plek voor ontwikkelende leiders  mogen zijn. Daarom willen we de lokale kerk helpen met trainen van jonge leiders. We willen jonge leiders helpen ontwikkelen. Daarom coachen, trainen en adviseren we op het gebied van jongerenwerk. Dit kan verbonden aan een kerk zijn, maar ook op individuele basis. We hebben veel ervaring in ons team en een breed netwerk. 

 Youth Alive Nederland is in 2007 opgericht. In sommige opzichten trad het in de voetsporen van de PJB (Pinkster Jeugd Beweging) die al sinds de jaren 60 actief was. De eerste jaren was het de jongerenwerkafdeling van de VPE, maar later is Youth Alive verder gegaan als zelfstandige stichting. Het meest in het oog springend is natuurlijk dat YA verantwoordelijk was voor het jongerenwerk op de pinksterconferentie Opwekking van 2008 t/m 2019. In die jaren groeide het jongerenwerk van 4.000 tot 10.000 unieke bezoekers per weekend. Naast dit event heeft YA ook verschillende jeugdleidersdagen (o.a. YA Pitstop), jeugdleidersweekend, events, trainingen en een opleidingstraject voor jonge leiders (TaskForce) georganiseerd.

Fluid Church Netwerk

01

Youth Alive Nederland is deel van het Fluid Church netwerk.

De visie van Fluid Church:

Fluid Church heeft als visie dat mensen gaan groeien, bloeien en in hun kracht worden gezet zodat zij liefde, wijsheid en goddelijke oplossingen kunnen brengen naar de maatschappij. In een community van liefde en bemoediging weten zij zich samen sterk en zetten zij zich, gedreven door deze liefde, in voor anderen. Overal waar zij komen ontstaat bloei en wordt Gods koninkrijk zichtbaar.

FLUID CHURCH IS A CHURCH WITHOUT WALLS A LEARNING COMMUNITY FOR CHRISTIANS
AND A HOME FOR THOSE WHO DON'T HAVE A CHURCH

About us

Meet our team

Voorzitter

Hoe verbind je jongeren met jouw kerk?